Training en Coaching voor Persoonlijke en Professionele groei

 

Nieuwsgierig geworden? Sta je open voor inspiratie?

Als aanbeveling, plan gratis en vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek met de coach of trainer.

 

Individuele Coaching Persoonlijk Leiderschap

 

Individuele Coaching in acht gesprekken gegarandeerd van je stress af

 

Individuele Coaching Loopbaan begeleiding

 

Groep Workshop voor Moeders

 

Groep Workshop Leiderschap voor Ondernemers

 

The Hot Box Challenge

 

Voeding & Coaching

 

 

 


Individuele Coaching

 

Coaching in Persoonlijk Leiderschap is een verbeteringsproces, waarin je leert te koersen op je innerlijke kompas door te luisteren naar jezelf en te vertrouwen op je eigen visie. Het gaat je helpen bij het maken van keuzes, het nemen van verantwoordelijkheden, het krijgen van inzicht in jezelf, je passies en competenties, kwaliteiten en valkuilen.

 

Daarnaast gaat coaching in op het verbeteren van je houding, gedrag en communicatie. Zowel professioneel als persoonlijk kan het je leven kwalitatief verbeteren.

 

Middels coaching faciliteren wij bewustwording van de oorspronkelijkheid en de verbinding met jezelf en anderen. Coaching biedt je meer zelfinzicht in je kwaliteiten en talenten, bewustwording en inspiratie.

 

Coaching in acht gesprekken gegarandeerd van je stress af.

In de praktijk bewezen effectieve aanpak gericht op het herkennen en voorkomen van spanning, stress en mogelijke burn-out klachten. Inhoudelijk worden dezelfde thema's gedeeld zoals hierboven beschreven. De focus en het te bereiken doel zijn echter anders.

 

Groep Workshops

 

Groep workshop voor Ondernemers is een cursus (8 avonden, twee wekelijks, maximaal 6 deelnemers) die specifiek ingaat op relevante thema's op gebied van Leiderschap voor ondernemers. Hoewel het een interactief programma is, komen er actuele onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld: de laatste inzichten in effectief leiderschap voor ondernemers. Wat zijn de verschillen tussen managen en leiden? Strategie en visie ontwikkeling, Groei en Sales strategie van de onderneming, positionering en onderscheidend vermogen, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, prioriteiten stellen en keuzes maken, zingeving en bezieling,  planning en belastbaarheid, beweging voeding en ontspanning. 

 

Tijdens elke workshop worden er fysieke en mindfulness oefeningen gedaan. Tevens wordt er handig gebruik gemaakt van de wellness faciliteiten van ZEN ZON ZEE.

 

Deze workshop wordt begeleid door een directeur en ondernemer met 20 jaar ervaring.

 

Integrale aanpak

 

ZEN ZON ZEE stimuleert op

innovatieve wijze ontspanning en verdieping. De combinatie hiervan met individuele en groepcoaching is bewezen effectief.

 

Samen met zorgvuldig geselecteerde experts op hun vakgebied, bieden wij in diverse training en coaching programma's een preventieve oplossing.

 

Een integrale aanpak van ontspanning, beweging, oefening, voeding en welzijn. Specifiek voor geselecteerde doelgroepen, bijvoorbeeld (young) professionals, ondernemers, vrouwen, moeders, executives of teams.

 

Pragmatisch aan de slag met je lichaam en geest aan de hand van oefeningen; effectief en doelgericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het resultaat is vrijwel direct zichtbaar. De kwaliteit van de relaties met jezelf en je omgeving zal verbeteren. Op basis van het nieuw verkregen inzicht, wordt je een prettiger mens en kun je meer geluk ervaren. Het gevolg is dat je beter kunt functioneren in zowel werk als privé situaties.

 

ZEN ZON ZEE training en  coaching draagt bij aan het verrijken van je natuurlijke geest met meer alomvattende thema's zoals compassie, liefde en verbinden. Harmonie met jezelf en je omgeving. Innerlijke rust.

 

Sta je open voor inspiratie? Wil je hier meer over weten?  Als aanbeveling, plan gratis en vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek met de coach of trainer.

  

Video coaching in Persoonlijk Leiderschap en in acht gesprekken gegarandeerd van je stress af.