Kadobon: geef een unieke Wellness beleving

Kadobon Zen Zon Zee: cadeaubon voor hem of cadeaubon voor haar

Kadobon 2 Zen Zon Zee

Een origineel kado

 

Online te bestellen

In elke gewenste waarde verkrijgbaar. 

Stuur een email naar info@zenzonzee.nl en vermeld je adres en het bedrag en je wensen. Wij sturen de Kadobon z.s.m. op per post, na ontvangst van de betaling.

 

Of op te halen in ons Wellness center

Tijdens de openingstijden.

 

 

 

 

 

 


kadobon suggestie

Floaten in de Dreampod à 49,50 

 

Float & ZEN arrangement for two à 135 

 

Zwangerschap arrangement à 59,50: Floaten in de Dreambox en een Shiatsu massage in de beste massagestoel ter wereld. Heerlijk ontspannen en quality time voor twee. Inclusief een drankje.

 

Vaderdag, Moederdag en Valentijn arrangement. Combinaties van bijvoorbeeld Hydrajet massage in de Spa Capsule, Shiatsu Massage stoel en Floaten in de Dreampod. 

zakelijk preventie beleid

ZEN ZON ZEE biedt u als werkgever een originele en unieke kadobon voor uw medewerkers om het ziekteverzuim te reduceren, stress preventie beleid te voeren en de kans op een burn-out te verkleinen.

 

Daarnaast is de kadobon leuk om te geven aan uw medewerkers met een hoge attentie waarde, als compliment, als blijk van waardering, aandacht voor hun welzijn en vitaliteit of als originele beleving in het Kerstpakket.

Kadobon maatwerk

Voor elke willekeurig bedrag vanaf 29,50 kunnen wij een maatwerk arrangement samenstellen.

 

Zeer origineel en een super leuk kado om te geven en te ontvangen. Denk hierbij aan verjaardagen, jubilea, Vaderdag, Moederdag, Valentijnsdag, Kerst geschenk of gewoon om iemand in het zonnetje te zetten die het verdiend. Inclusief een leuke attentie en een drankje.

 

Een combinatie van arrangementen is uiteraard ook mogelijk.