Veel gestelde vragen

 

ZEN ZON ZEE werkt met online reserveringen. Zie deze de button 'Book Appointment' onder aan elke pagina van deze website.  

 

ZEN ZON ZEE is een privé Spa en Wellness, er zijn maximaal twee gasten aanwezig. Alle wellness faciliteiten zijn volledig privé en er zijn geen andere gasten aanwezig.

 

Wij zijn 6 dagen per week geopend ( op de dinsdagen gesloten) op afspraak van 10.30 uur tot 18.00 uur. Op donderdag van 10.30 tot 21.00 uur. 

 

 

Wij hebben twee Ergoline zonnebanken met nieuwe lampen! Je kunt deze online kunt reserveren of spontaan  binnenlopen. De De Ergoline 660S Twin Power zonnebank is een gemiddeld krachtige zonnebank en de Ergoline 1100s is een krachtige zonnebank. De Ergoline 660S zonnebank is vaak last-minute nog online te reserveren. Als je drie minuten extra onder de Ergoline 660TP gaat, is het effect hetzelfde als de Ergoline 1100s. Technisch is het verschil tussen deze twee zonnebanken slechts 3 lampen boven en onder. 

 

De twee zonnebanken zijn online te reserveren, niet telefonisch. Of loop gewoon binnen en wellicht is er een zonnebank vrij. Vanwege de vele vragen zijn wij telefonisch lastig bereikbaar. Per email info@zenzonzee.nl zijn wij goed bereikbaar.

 

Voor annulering van gemaakte afspraken, kun je een email sturen aan info@zenzonzee.nl

 

Parkeren kun je in de straat en directe omgeving. Er is betaald parkeren, behalve op zondag. Per OV zijn wij zeer goed te bereiken. De bushalte is voor de deur van ons pand.

 

Betalingen gaan alleen via Pin in de zaak. Wij beschikken niet over een kassa en wij nemen geen cash geld aan.

 

Voor overige vragen, kun je een email sturen aan info@zenzonzee.nl

    

Geniet van maximale privacy in de privé Wellness faciliteiten!

Al onze Wellness faciliteiten bieden volledige privacy. Je kunt in je eentje of met twee personen genieten. Er zijn geen publieke ruimtes waar je ongekleed bent. Je deelt geen faciliteiten met andere gasten op dat moment. Het is echt een moment voor jezelf. Uiteraard kun je ook samen met iemand anders komen voor de gezelligheid.

  

Floaten in de Dreampod

Voor het Floaten in de Dreampod, graag een handdoek en slippers meenemen. Een badjas kan handig zijn om mee te nemen, indien je ook nog gebruik wil maken van andere Wellness faciliteiten. De handdoek, badjas en slippers zijn eventueel ook te huur bij ons tegen aantrekkelijke tarieven.

 

Let er op dat er vooraf en na afloop van het Floaten goed gedoucht wordt. Alle eventuele make-up, haarlak, cream en body lotions dienen van te voren goed verwijderd te worden tijdens het douchen.

 

Voorbereiding

Voorkom scheren circa 12 uur van te voren, het zout kan prikken.

Voorkom cafeïne circa 4 uur van te voren, dit komt je ontspanning ten goede.

Neem eventueel een kleine maaltijd en zorg dat je voldoende drinkt.

Probeer te ontspannen en reduceer je mentale activiteiten circa een uur van te voren.

Fysieke activiteiten en sport vooraf zijn goed voor de ontspanning tijdens het Floaten.

Floaten is vooral de kunst van het loslaten. De ruimte is bewust volledig afgesloten van prikkels.

Het gevoel van complete gewichtloosheid is een hele bijzondere ervaring.

 

Na het Floaten

Drink vooral voldoende.

Probeer de tijd te nemen voor ontspanning en het Floaten te integreren in de dagindeling.

 

Speciaal voor 2 personen is het Floaten en Zen for two arrangement ontwikkeld. Dit privé arrangement wordt veel geboekt en wordt erg goed gewaardeerd. Het floaten in de Dreampod is om en om (na elkaar dus, telkens 60 minuten werkelijke floating tijd), afgewisseld met een stevige Shiatsu (drukpunt) stoelmassage uit Japan, de relax Hydrajet Spa Capsule (met warme waterstralen op de rug en benen) uit de USA en als afsluiting samen genieten in de Hymalaya zout sauna. De Hymalaya zoutsauna is voorzien van wanden met zoutstenen uit de prehistorie van het Hymalaya gebergte. Deze sauna zuivert je lichaam van binnenuit, via je ademhalingssysteem. De zoutsauna is 65 graden en dus niet zo heet als een traditionele Finse sauna, daardoor kun je er heerlijk 20 minuten lang in genieten. Ook deze sauna is volledige privé en zijn er geen andere gasten aanwezig. 

 

Dit uitgebreide arrangement duurt circa 2,5 uur en kost 135 euro voor twee personen (samen). Dit is inclusief drankje aan de leestafel. Je ziet elkaar tussendoor ook steeds.

 

Wij hebben 1 Dreampod voor het floaten,  vandaar bovenstaande arrangement. De Dreampod is erg kostbaar, vandaar. 

 

Als je samen met iemand wilt Floaten, kunnen wij het Floaten en Zen arrangement for two aanbevelen. 

 

ZEN Wellness Programma's

Voor het gebruik van een Infrarood sauna, Hymalaya zoutsauna en The Hot box, graag een handdoek, badjas en slippers meenemen. Een badjas en handdoek zijn eventueel ook bij ons verkrijgbaar, zonder extra kosten.

 


Algemene voorwaarden van levering van diensten

 

Bij uw bezoek aan ZEN ZON ZEE verzoeken wij u vriendelijk zich te houden aan onze voorwaarden van levering van diensten.

 

ZEN ZON ZEE garandeert uw privacy. Er wordt alleen gebruik gemaakt van cameratoezicht in de publieke ruimten voor beveiliging van onze gasten en medewerkers. In deze publieke ruimten bent u ten alle tijden gekleed. Wij hanteren een maximale bewaartermijn van 24 uur, tenzij bepaalde beeldopnamen langer nodig zijn  voor afhandeling van geconstateerde incidenten

 

 

 • Om optimaal te genieten van wellness en sauna vragen wij u om de stilte in acht te nemen in de wellness faciliteiten

 • Het maken van foto’s en/of camerabeelden is overal in het pand verboden, vanwege de privacy van onze gasten en medewerkers

 • Het gebruik van Mobiele telefoons is niet toegestaan in het pand, zet je telefoon op stil
 • Het dragen van badkleding in de wellness faciliteiten is om hygiënische redenen niet toegestaan

 • Het betreden van de publieke en/of zitruimte is alleen gekleed en in een badjas toegestaan

 • Gebruik van mobiele telefoon, tablets en/of elektronische apparatuur is niet toegestaan in het pand

 • Neem in de sauna altijd geheel plaats op een handdoek op de zitbank, dit geldt ook voor  uw voeten

 • Ongewenste of gewenste intimiteiten zijn niet toegestaan

 • Verbaal en non-verbaal storend gedrag is niet toegestaan

 • Sauna en alcohol gaan niet goed samen, wij serveren geen alcoholische drankjes

 • Het nuttigen van meegebrachte dranken en/of etenswaren is niet toegestaan, dit geldt ook voor waterflesjes

 • Laat geen handdoeken achter in de wellness faciliteiten, leg ze in de diverse wasmanden

 • Het verzorgen van persoonlijke hygiëne binnen het pand zoals het verven van uw haar, tanden poetsen en scheren is niet toegestaan

 • Bij het reserveren van onze wellness faciliteiten, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van levering van diensten
 • Annuleren van reserveringen is alleen in overleg met eigenaar mogelijk.

 • Bij het niet op komen dagen (no show) voor een reservering wordt geen geld gerestitueerd

 • Bij het ten dele of niet gebruiken van de wellness faciliteiten na een reservering, is maximaal 50% restutie mogelijk in overleg met eigenaar
 • Kinderen zijn bij ons welkom vanaf de leeftijd van tien (10) jaar

 • De mimimum leeftijd voor het gebruik van de zonnebank is achtien (18) jaar

 • De mimimum leeftijd voor het gebruik van een Sauna is twaalf (12) jaar

Waardevolle spullen dient u op te bergen in de daarvoor bedoelde opbergruimte. ZEN ZON ZEE houdt zich niet aan- sprakelijk bij eventuele vermissing of diefstal van door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen

ZEN ZON ZEE behoudt zich het recht voor gasten de toegang te ontzeggen c.q. de gast te verwijderen bij het niet naleven hiervan na volledige betaling.

 

 

Disclaimer

 

Privacy verklaring website ZEN ZON ZEE

Het onderstaande is van toepassing op de website van ZEN ZON ZEE. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

U kunt de website www.zenzonzee.nl bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken.

Wij streven ernaar u te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

U kunt zelf bepalen welke persoonlijke informatie u met ons deelt. Dit kan een naam, adres, mobiel nummer en/of email adres zijn.

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld of gedeeld met derde partijen. Alleen de eigenaar van ZEN ZON ZEE heeft toegang tot deze gegevens en de toegang is beveiligd met een inlogcode en een password. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

 

 

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

ZEN ZON ZEE aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

 

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij ZEN ZON ZEE of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan ZEN ZON ZEE. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door ZEN ZON ZEE.