Infrarood sauna

Bij een sauna denken mensen vaak aan ontspannen in de warmte. Door infrarood technologie biedt onze sauna Utrecht naast ontspanning ook voordelen voor de gezondheid. We leggen dit graag verder uit.

Sauna Utrecht

Geniet van de warme infrarood straling in een privé sauna

Sauna Utrecht2

Infrarood warmte

Infraroodwarmte stimuleert de bloedsomloop en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd, bloedvaten verwijden en het gevolg daarvan is een grondige reiniging van huid en lichaam, soepelere spieren, een zachte gezonde huid. Tevens heeft de zuiverende werking van de infrarood cabine een positieve invloed op huidaandoeningen. Doordat je hevig transpireert vergt dit veel energie en zorgt dit voor een hoge calorie verbranding.

Specifieke doelgroepen

Sporters, reumapatiënten, mensen met rugklachten en ouderen die last hebben van hun spieren en gewrichten gebruiken de infraroodcabine’s doelgericht.

Positieve effecten

De veilige infrarood straling heeft zowel een cosmetisch als en helend effect. De straling dringt diep in de huid door, zodat het herstel plaats kan vinden. De huidcellen groeien tweemaal zo snel en de huid is beter in staat om zuurstof op te nemen en gifstoffen af te voeren. Spieren raken losser en het immuun systeem wordt geactiveerd.