Arrangementen

Aantrekkelijke combinaties

 

Beleef de kracht van de combinatie van onze Spa en Wellness faciliteiten. Volstrekt uniek in ons land en nergens anders te vinden. Laat je verassen door de diverse innovaties en je gaat gegarandeerd helemaal ZEN weer naar buiten.

 

 

 


ZEN EN ZEE arrangementen

Laat je verassen door een ZEN Wellness arrangement. Uniek in ons land en een verassende combinatie van onderstaande Wellness faciliteiten: Een Hydrajet massage met warme waterstralen in de Spa capsule (je blijft droog, gewoon met je kleren aan). Een Shiatsu massage in een intelligente massagestoel. Een warmte behandeling in een Infrarood Sauna of de heerlijke Hymalaya Zout sauna, waarin je lichaam bij een temperatuur van circa 65 graden van binnen uit gereinigd wordt door het inademen van natuurzuivere mineralen- en sporen elementen uit de oertijd. En dat voor slechts  44,50. Het arrangement duurt circa 90 minuten.

 

ZEE Floaten & ZEN for two

Dit is een populair arrangement voor twee personen, waarbij je maximaal samen kunt genieten in volledige privacy. Het is een unieke combinatie die je nergens anders in ons land kunt vinden. De ene persoon gaat Floaten in de Dreampod en tegelijkertijd gaat de andere persoon genieten van een milde hydrajet massage met warme waterstralen in de Spa capsule (je blijft droog, gewoon met je kleren aan) en een stevige Japanse Shiatsu massage in een slimme massagestoel. Daarna wisselen de personen elkaar af. Ter afsluiting kun je samen heerlijk genieten in de Hymalaya Zout sauna, waarin je lichaam bij een temperatuur van circa 65 graden van binnen uit gereinigd wordt door het inademen van natuurzuivere mineralen- en sporen elementen uit de oertijd (Halotherapie).  De kosten zijn 135 voor twee personen samen. Dit arrangement duurt circa 150 minuten.

 

ReBoost tijdens lunch of after work Een hele effectieve ontspanning in circa 40 minuten, dus heel efficiënt. Een mooie combinatie van een Hydrajet massage met waterstralen in de Spa capsule (je blijft droog, gewoon met je kleren aan, gedurende 20 minuten). En een Japanse Shiatsu massage in een intelligente 

massagestoel, gedurende 20 minuten.

De kosten van de ReBoost zijn slechts  29,50 euro.

 

Spa Party of Private Night. Huur de gehele ZEN ZON ZEE Spa & Wellness af voor je zelf. Vanaf €250 inclusief drankjes en hapjes. Maximaal 4 personen, grotere groepen graag op aanvraag. Duurt circa 180 minuten.

 

 

Zwangerschaps arrangement

Geniet van een zwangerschaps arrangement. Deze mooie combinatie van het floaten in de Dreampod en de Shiatsu massagestoel, zorgt ervoor dat jij en je baby weer helemaal tot rust komen. Heerlijke ontspanning en quality time met zijn tweetjes in een rustgevende omgeving met veel privacy. Inclusief een drankje.

 

Fysieke voordelen floaten tijdens zwangerschap

Het is de gewichtloosheid, die het floaten zo aangenaam maakt voor zwangere vrouwen. Dit doet vooral de extra belaste wervelkolom bij zwangere vrouwen goed. De spieren in de onderrug, die dan vaak zeer hard en stijf aanvoelen, ontspannen zich en kunnen tijdens het floaten weer optimaal doorbloed raken.

De horizontale ligging zorgt ervoor, dat het lichaamsvocht weer gelijkmatig kan circuleren. Ook het zenuwstelsel profiteert van het uitblijven van de zwaartekracht: de spijsvertering komt op gang en de bloeddruk daalt. Daarnaast stimuleert floaten de aanmaak van endorfine. Hierdoor ervaar je minder pijn en bovendien bevordert het de gemoedstoestand.

In het Epsomzout zit een zeer hoge concentratie magnesium, dit komt via de huid in de spieren en gaat verkramping tegen. Tijdens de

zwangerschap kan een tekort aan magnesium ontstaan, door regelmatig te floaten wordt dit tekort weer hersteld.

 

Mentale voordelen floaten tijdens zwangerschap

Door het ontbreken van externe prikkels raakt behalve het

lichaam ook de geest ontspannen. Daarnaast kan floaten de relatie met je baby versterken: alleen jij en je baby lijken te bestaan.

 

Voordelen Shiatsu massagestoel

De Shiatsu massagestoel is ideaal om in zithouding op een comfortabele

manier gemasseerd te worden. Doordat je met de dikke buik van de zwangerschap niet (goed) op je buik kan liggen, biedt de massagestoel de oplossing om op de benen, rug, nek en schouders gemasseerd te worden.

 

Dit arrangement duurt circa 150 minuten en kost € 59,50.

 

Mindfulness & privé sauna arrangement

Met een heel bijzonder en innovatief Mindfulness arragement, lopen wij voorop in de wereld. Een mindfulness arrangement is een unieke combinatie van Mindfulness oefeningen in The Hot Box van 30 minuten in infrarood licht waarin je kunt genieten van een online Mindfulness instructie video. Gevolgd door een ontspannende Floating sessie van 60 minuten, met een Mindfulness ingesproken introductie in de Dreampod.

Ter afsluiting een Shiatsu massage op de massagestoel. Het effect is diepe ontspanning, herstellend vermogen en een betere concentratie. Dit arrangement kost € 69,50 en duurt circa 100 minuten. 

  

Privé sauna arrangement voor 2 personen

Geniet samen van de Himalaya zoutsauna. Dit in combinatie met de Spa Capsule en de Infrarood sauna. In alle privacy, dus zonder andere personen. 

 

Het Himalayazout in de privé sauna (circa 65 ℃) bevat alle mineralen en sporenelementen uit de

natuur. Het herstelt het evenwicht door het uitstralen van negatieve ionen. Door het inademen van de lucht die vrijkomt reinigt je lichaam van binnen. 

 

Beleef een heerlijke waterjet-massage in de Spa Capsule waarin je lichaam van top tot teen door warme waterstralen gemasseerd wordt en je kunt ontspannen.

 

Infraroodwarmte van de infrarood sauna stimuleert de bloedsomloop en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Tevens heeft de zuiverende werking van de infrarood cabine een positieve invloed op huid-aandoeningen. Dit arrangement is voor 2 personen en duurt circa 90 minuten. De kosten zijn slechts € 69,50 voor twee personen samen.

 

ReBoost tijdens lunch of after work Combinatie van de Hydrajet Spa Capsule (20 minuten) en de Shiatsu Massage stoel (20 minuten). Prijs:  29,50.