Referenties en klant beoordelingen

Vrouw die weer helemaal zen is

 Treatwell 4,3 sterren o.b.v. 46 reviews

 

OneFit 8,1 sterren o.b.v. 234 reviews

 

Google 4,1 sterren o.b.v. 46 revieuws

 

Zeer goede referenties coaching

 

Hoge klant tevredenheid met veel klanten die terugkomen

  


Referenties coaching

 

Ik had last van permanente stress. Mijn probleem was dat ik mij onzeker voelde. Dit leidde tot uitstelgedrag en angst om collega’s om advies te vragen of om leidinggevenden op de hoogte te houden van de stand van zaken in mijn werkpakket. Daarbij hield ik de schijn op dat alles met het werk en mij persoonlijk goed ging. Tot het fout ging. In het coachingstraject was het handvat een eigen geschreven biografie waarin ik beschreef wat ik in mijn leven heb meegemaakt en hoe ik me daar bij voelde. Dit maakte voor mij duidelijk waar dit gedrag vandaan kwam. Tegelijkertijd gaf het mij handvatten om mij n gedrag te kunnen veranderen op punten waar het fout ging. Resultaat is dat ik mijn uitstelgedrag heb kunnen wijzigen in een actieve houding en ik mijn collega’s met open vizier kan benaderen. Gesprekken ervaar ik niet meer als persoonlijk verantwoording afleggen voor mijn werk maar als een zakelijke uitwisseling van gedachten waar het werk en ook ik wel bij varen.

 

Het coachingstraject met Jan heeft me geholpen mezelf beter in beeld te krijgen. Hoe ik ben gevormd, wat zijn mijn kernwaarden. En hoe kan ik beter met mezelf omgaan als ik boos ben of last heb van negatieve emoties. Door me eerder uit te spreken en te laten zien wat ik er van vind, voel ik me beter. Ook zijn mijn talenten/kwaliteiten duidelijker door te reflecteren en ze te beschrijven.

 

Door het coachingstraject van Jan heb ik weer contact gemaakte met mijn eigen gevoelens en behoeften. Ik hield te veel vast aan de oude situatie (bedrijfscultuur), maar die was veranderd door de fusie. Door de coaching kwam ik erachter dat de functie van Inkoper in mijn huidige levensfase niet meer goed aansloot bij mijn drijfveren. Ik was toe aan een nieuwe stap. Door opdrachten en gesprekken kwam ik tot de conclusie dat ik om anderen te helpen te gaan doen waar ze goed in zijn. Net als ik dus nu! Ik voel me nu weer compleet en in balans. Daarnaast heb ik de stap durven zetten om afscheid te nemen van mijn baan als Inkoper, en te starten met mijn eigen Loopbaan coachingspraktijk.

 

 

Google 5 sterren recensies

De ervaring in de float ruimte was heel erg bijzonder. Het gevoel van complete gewichtloosheid is niet te omschrijven en de meest ontspannende ervaring die ik ooit gehad heb. Daarnaast is het ontvangst erg vriendelijk en de locatie erg netjes ingericht!

 

Vorige week een heerlijke float sessie gehad. Had al lange tijd last van stress en verschillende pijntjes. Op aanraden van mijn zus ben ik hier terecht- gekomen. Ben in een uur helemaal tot rust gekomen en nergens aan gedacht. De rest van de faciliteiten zien er ook goed en nieuw uit. Helaas had ik geen tijd meer om het uit te proberen. Heb er enorm van genoten en kom zeker weer een keer terug.

 

Mooi luxe welness centrum. Goede energie. En door de verschillende arrangementen kan iedereen hier mentaal tot rust komen.

 

Heerlijke get away in de stad. Na het floaten nog een korte shiatsu massage gehad, geweldige combi! Ik ga hier zeker terug komen, vriendelijke mensen en fijne plek.

 

Vandaag hier een float sessie gedaan. Een fantastische unieke ervaring! Als lifestyle specialist kan ik dit iedereen aanbevelen! Een prachtig wellness centrum in Utrecht oost waar ik zeker teug ga komen.

 

Prachtige sfeervolle plek waar je al ontspant als je binnen komt lopen. Alles ziet er schoon uit en de apparatuur is gloednieuw en van de hoogste kwaliteit. De Shiatsu massage stoel is echt indrukwekkend.. deze meet waar je in je lichaam het meeste spanning hebt en besteed daar extra aandacht aan. Nadat ik uit de stoel kwam voelde mijn lichaam weer soepel en ontspannen. Ik ben ook in de Spa Capsule geweest, dat was zeer ontspannend en ik viel bijna in slaap, je bent echt even in een andere wereld in totale ontspanning, zeker aan te raden. De plek heeft ook genoeg privacy en voelt heel ruimtelijk aan.

 

 

Treatwell 5 sterren recensies

Ontvangen door de vriendelijke eigenaar, alles werd uitgelegd. Ontspannen sfeer. Inrichting warm , alles zag er keurig netjes verzorgd uit. Alle ruimtes erg schoon. De shiatsu-stoel was heerlijk, rug, schouders , kuiten worden gemasseerd terwijl je ligt. Het zoutwaterbad was een geweldige ervaring. Daarna zeer ontspannen , ik kwam met een pijnlijke gespannen rug binnen en ben zonder pijn weer naar buiten gegaan. Na het zoutwaterbad ( in de dreampod) moet je douchen, de douche was in dezelfde ruimte als het zoutwaterbad. Echt prettig, want de ruimte kan ook op slot zodat je alle privacy hebt. Een echte wellness ervaring. De ruimte is schoon en lekker warm. Handdoeken , shampoo en douchegel aanwezig , een welkome aanvulling. Ik kom hier zeker terug om de sauna , de hotbox en de spa capsule uit te proberen. Het resultaat van een uurtje floaten voelde als een dag naar de sauna geweest te zijn.

 

Richard is super aardig en heeft me de hele salon laten zien. Hij zorgt er echt voor dat je je privacy hebt wat heel aangenaam is. De hotbox was ontzettend relaxed en er was een enorme keuze aan yoga-filmpjes.

 

Heerlijk gefloat! Was een bijzondere ervaring, ga zeker vaker. Een goede persoonlijke service en omdat ik te vroeg was mocht ik zelfs zonder extra kosten de massagestoel uitproberen! Ook aan aanrader trouwens.

 

Floaten bij ZenZonZee is in 1 woord samen te vatten: HEEERLIJK!

 

Ontspannen sfeer, het zag er netjes en verzorgd uit, echt wellness concept!"