Privé HOT BOX Yoga

Yoga Utrecht

Privé Yoga & Mindfulness met online instructies in een infrarood Hot Box.                                                              Kies je eigen stijl en je eigen moment.


Het succes in USA

Een intensief half uur work-out privé  of met een vriendin, waarin je net zoveel verbrand als een uur hardlopen. Of juist in je eentje genieten van Yoga en Mindfulness oefening, met of zonder online video

instructie. Je kunt kiezen uit 15 soorten yoga stijlen, voor beginners en gevordenen of specifieke online instructies. Het kan allemaal in de Hot Box. Lichaam en geest genieten van de helende infrarood warmte.

 

ZEN ZON ZEE biedt met deze speciale hot box yoga Utrecht de primeur in Nederland!

Yoga Utrecht1

Beter dan Bikram Yoga

De heerlijk warme infrarood straling verwarmt het lichaam en niet de ruimte zoals bij Bikram en Hot Yoga. Het grote voordeel is; het is in de Hot Box niet benauwd, niet heet en bovendien betreft het een privé ruimte. Volop genieten in privacy.

 

De veilige infrarood straling heeft zowel een cosmetisch als en helend effect. De straling dringt diep in de huid door, zodat het herstel plaats kan vinden. De huidcellen groeien tweemaal zo snel en de huid is beter in staat om zuurstof op te nemen en gifstoffen af te voeren. Spieren raken losser en het immuun systeem wordt geactiveerd.

The Hot Box werking

De infra rood stralers verwarmen het lichaam. Indirect loopt de temperatuur in de Hot Box op tot circa 45 graden Celsius. Door inspanning verbeterd de vetverbranding, verhoogt het metabolisme en worden afvalstoffen afgevoerd. Pure ontspanning door inspanning. Tijdens een 30 minuten work-out worden gemiddeld 800 Calorieën verbrand. 

 

Dit alles maakt onze yoga Utrecht tot het alternatief voor Hot Yoga of Bikram Yoga.

 

 

Yoga Utrecht2