The Hot Box Challenge

Personal training in de Hot Box Challenge

 

Personal training

 

Mindfulness- Kracht en Cardio oefeningen

 

Met behulp van infrarood straling

 

Resultaat is een vitaal lichaam en mentale helderheid

 


ZEN ZON ZEE daagt je uit...

 

The Hot Box Challenge is een individueel trainingsprogramma van 8 weken onder begeleiding van een Personal Trainer. Deze uitdaging combineert mindfulness-, kracht- en cardiotraining. De training vindt plaats in The Hot Box infrarood sauna. Hierin verwarmen vier infrarood stralers je lichaam en niet de ruimte, zodat het niet heet en benauwd aanvoelt. Groot voordeel is dat je spieren aangenaam opgewarmd worden en je afvalstoffen op natuurlijke wijze het lichaam verlaten.

 

Je traint twee keer per week aan de hand van vier thema’s: Ontspannen, Aansteken, Ontbranden en Vlammen. De ene keer begeleid door een personal trainer en de andere keer voor jezelf. Daarnaast heb je vier keer een lifestyle coaching gesprek over beweging, voeding, ontspanning en preventieve gezondheid. Hiermee ontstaat een unieke combinatie van inspanning en ontspanning. Het resultaat is een vitaal lichaam en mentale helderheid.

Slimme combinatie


Combineer inspanning met ontspanning op een slimme manier. Er wordt handig gebruik gemaakt van de andere faciliteiten van ZEN ZON ZEE.

 

Zoals Floaten in de Dreampod, dit is de ultieme ontspanning; drijven in een warm zoutwater bad. Tevens onze heerlijke Shiatsu massagestoel en een Hydrajet massage in de Spacapsule. Ook de Hymalaya Zoutsauna is opgenomen in het programma.

Deelname en kosten

 

Je kunt individueel of met z’n tweeën deelnemen aan The Hot Box Challenge. Wil je je inschrijven of ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan graag contact met ons op voor een afspraak en een vrijblijvend introductie.